ΣΕΒ: ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΟ 2050!

Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι όποιες προσπάθειες επίλυσης του συνταξιοδοτικού προβλήματος, καθώς το 2050 αναμένεται να αντιστοιχεί ένας συνταξιούχος για κάθε ένα εργαζόμενο! Για να γίνει πιο κατανοητό: ένας εργαζόμενος, θα πρέπει να χρηματοδοτεί με τις ασφαλιστικές του εισφορές, έναν συνταξιούχο. Μπορούμε δηλαδή να φανταστούμε τις δυνατότητες σύνταξης ή τις όποιες παροχές υγείας θα παρέχονται το 2050 από το δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα…

Σύμφωνα με σχετική έρευνα του ΣΕΒ, θα αυξηθεί -στο μεσοδιάστημα έως τότε- ο μέσος όρος ζωής των Ελλήνων και σε σχέση με την υφιστάμενη υπογεννητικότητα και τα προβλήματα στην απασχόληση, θα οδηγήσουν σταδιακά σε πραγματικό αδιέξοδο, στην ουσία, στην απώλεια της όποιας δυνατότητας δημόσιας συνταξιοδότησης των πολιτών στη χώρα μας.

Η μόνη λύση απέναντι στο πρόβλημα, παραμένει η ιδιωτική ασφάλιση, που αφορά στην αποταμίευση κάθε εργαζόμενου ξεχωριστά, σε ένα πλήρως ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον, έτσι ώστε κατά την περίοδο της συνταξιόδότησής του, να μπορεί να έχει στη διάθεσή του μία συμπληρωματική πρόσοδο, ώστε να προσθέσει στην όποια δημόσια σύνταξη έχει να λαμβάνει.

Επισημαίνεται ότι παρέχονται σημαντικές δυνατότητες από τον ασφαλιστικό κλάδο, για την επίτευξη ισόβιας, εγγυημένης σύνταξης, ή / και εφάπαξ, ακόμα και αυξανόμενης σύνταξης κ.ά.

Έχετε ασφαλιστικές απορίες; Ρωτήστε μας!

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Γιάννη Χαραλαμπίδη στο 2314-033-909 ή στο 2310-428-941 (καθημερινά, 09.00 – 17.00).

 

Spiral business solutions logo G

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας (www.spiral.com.gr).

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s